Bescherm uw bedrijf

Ondernemers en bedrijfsleiders beschermen zich tegen materiële schade aan bedrijfsgebouwen door het afsluiten van een brandverzekering. Maar een schadegeval kan naast materiële ook verstrekkende financiële, commerciële en sociale gevolgen hebben. Het hoeft niet gezegd dat een ernstig schadegeval de economische activiteiten van uw bedrijf gedurende een langere periode ‘on hold’ kan zetten. De vaste uitgaven blijven echter bestaan, waardoor de uitkering van de brandverzekering voor de directe schade onvoldoende kan zijn om het bedrijf draaiende te houden.

De bedrijfsschadeverzekering beschermt

Niet voor niets wijst onderzoek uit dat bijna de helft van de bedrijven binnen de 2 jaar na een ernstig schadegeval, zoals brand, de boeken moeten neerleggen.

De bedrijfsschadeverzekering beschermt de bedrijfsleider tegen de onrechtstreekse gevolgen van een schadegeval en kan in dat verband gezien worden als de levensverzekering van uw bedrijf. In geval van onderbreking of verstoring van de activiteiten worden de aanhoudende vaste kosten vergoed door de verzekeraar. Op die manier blijft voor de bedrijfsleider het bedrijfsresultaat gegarandeerd.